Bioresonantie

Bioresonantie

bioresonantie Super-Naturel
Mariska Angenent Orthomoleculair Therapeut

Bioresonantie therapie

Het woord Bioresonantie is een samenvoeging van Bio, wat verwijst naar levende mechanismen, zoals mensen en het woord Resonantie van het Latijnse woord resonare, wat trilling betekend.

In de Bioresonantie therapie wordt gebruik gemaakt van de elektromagnetische trillingen die ontstaan door biochemische processen in de cellen. Deze trillingen of signalen, die in het lichaam aanwezig zijn, kunnen met behulp van elektrodes worden opgevangen en via het Rayonex bioresonantie apparaat gefilterd worden.

Testen met Bioresonantie

Met de Rayonex Bioresonantie worden frequenties getest en kan de invloed op het lichaam van de patiënt snel en pijnloos worden vastgesteld. Zo kan in veel gevallen getest worden welke allergieën aanwezig zijn, welke belastingen (bacteriën, virussen, parasieten, medicamenten, kleur-/smaakstoffen en materialen) iemand ziek maakt.

Behandelen met Bioresonantie

Het lichaam heeft een groot zelfgenezend vermogen en bezit een ingenieus regulatiesysteem, waardoor het in staat is lichaamsvreemde stoffen naar buiten te werken. Wanneer er echter sprake is van een langdurige, hoge belasting kan het zijn dat het regulatiesysteem te kort schiet en het zelfgenezend vermogen als het ware hapert.

Door middel van een filter scheidt het bioresonantie apparaat de binnenkomende harmonische (gezonde) en disharmonische (niet gezonde) frequenties. De disharmonische, ongezonde trillingen worden omgekeerd teruggestuurd naar het lichaam waardoor de ziekmakende frequentie wordt verzwakt en uiteindelijk zelfs helemaal uitdooft. De gezonde trillingen worden versterkt en helpen zo het lichaam om ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en de zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

Ik zet, desgewenst, bioresonantie in als ondersteuning van de orthomoleculaire therapie.

Bioresonantie Den Haag