Investering & vergoeding

Genoemde tarieven gelden zowel voor afspraken online als in de praktijk. 

Het consult voldoet u  contant of per pin.  De factuur krijgt u per mail toegestuurd.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten vanuit de aanvullende pakketten. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekering om na te gaan of u een verzekering heeft gekozen die het consult vergoedt, of hier doorklikken naar de zorgwijzer.

​Kosten voor het consult

Intake + Consult                                                €   160,-                                

Vervolg consult per uur                            €    80,-

Overige kosten

Gedurende de behandeling wordt er gebruik gemaakt van voedingssupplementen. De kosten hiervoor lopen uit een en hangen af van de complexiteit van de klacht(en). Over het algemeen kosten deze supplementen gemiddeld 150 a 250  euro per maand gedurende het hele traject. U krijgt 10% korting op de aanschaf van de supplementen in mijn praktijk.

Annuleren van een afspraak

Voor uw behandeling wordt tijd gereserveerd. Bij verhindering dient u de afspraak minimaal 48 uur van te voren te annuleren. Ik ben genoodzaakt om afspraken die minder dan 48 uur van tevoren worden afgezegd of niet worden nagekomen, volledig in rekening te brengen.

Wilt u er rekening mee houden dat het weekend niet meegerekend wordt als werkdag. (Voorbeeld: indien u op dinsdag een afspraak hebt en deze wilt afzeggen, dan moet u deze minimaal de vrijdag er vóór annuleren).

iStock-1128925893_edited.jpg