Zorgeloos gezond worden en blijven!

Gelukkig zijn hangt voor een groot deel af van het hebben van een goede gezondheid.  Dit houdt in dat je vrij en onbelemmerd je leven kunt leiden.

 

Wanneer jij of iemand in je gezin (even) geen goede gezondheid heeft beïnvloed dit je leven en ben je continue bezig om de oorzaak van je probleem te zoeken en de oplossing te vinden. Je leven staat in het teken van de aandoening of ziekte die je hebt en de meest basale activiteiten worden opeens een ‘ding’. Eten, bewegen, slapen etc. Je bent er steeds maar mee bezig.

 

 Je stelt jezelf wellicht de volgende vragen:

  • Waarom kan ik niet stoppen met nadenken en maak ik mij steeds zorgen over van alles en nog wat.

  • Waarom kan ik niet inslapen/doorslapen of fit wakker worden

  • Waarom heb ik spijsverteringsproblemen en voedingsintoleranties en heb ik

  • Steeds trek in de verkeerde dingen?

  • En hoe zit het met de pijn die ik overal in mijn lijf heb wat ik ook doe?

 

Het is enorm frustrerend om ondanks dat je er alles aan doet om het probleem te verhelpen je nog steeds geen verbetering ervaart. Het is om moedeloos van te worden en op een gegeven moment leg je jezelf erbij neer en probeer je het te accepteren en het op jouw manier te managen terwijl je verder ploetert.

 

Ik weet als geen ander hoe dit voelt en heb, waarschijnlijk net als jij, meerdere diëten geprobeerd en alle voedingssupplementen die er te krijgen zijn gekocht, maar beter worden? “Ho maar”!  Toen ik bij geen enkele therapeut of arts een oplossing kreeg besloot ik zelf de kennis op te gaan doen en koos voor de 3-jarige hbo-opleiding tot orthomoleculair therapeut.

 

Nu begrijp ik hoe complex het lichaam is en dat het geen zin heeft om een lichaam, dat zwaar vervuild en toxisch is, vol te stoppen met voedingssupplementen of te bestoken met ontgiftingskuren.  Eerst moet ervoor gezorgd worden dat het lichaam in staat is om alle toxines af te voeren. Hiervoor is kennis en inzicht nodig in het lichaam van de cliënt die bij mij komt. 

 

Daarom doe ik bij iedere cliënt eerst een gedegen

(laboratorium) onderzoek zodat ik precies weet hoe de cliënt ervoor staat en wat er aan de hand is zodat ik hier een effectief en efficiënt behandelplan of vervolgonderzoek op kan baseren.

 

Zonder plan weet je niet waar je staat en maak je op de lange duur meer kosten en duurt het ook langer om te herstellen van je klacht (en).

 

Ik heb in het verleden ruim 14 jaar als hulpverlener gewerkt bij een internationale alarmcentrale en mensen helpen is wat ik het liefste doe. Ik kan goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen zodat ik snel tot de kern van het probleem kom. Ik ben begripvol en heb compassie maar ik ben een no-nonsense type en sta ik met beide benen op de grond.

6a1471c3-f39f-4791-8e74-9be2c11a6ac9-1.j