Werkwijze

Hoe verloopt een consult?

Voorafgaand aan het consult krijgt u een uitgebreide vragenlijst toegestuurd waarin u antwoord geeft op een aantal vragen en waarin u de gelegenheid krijgt om in uw eigen woorden uw klachten weer te geven. Daarnaast vult houdt u een voedingsdagboek van ongeveer 7 dagen bij.

Indien nodig neem ik tijdens de intake  een druppel bloed (lees hier meer over deze test) bij u af die meer inzicht geeft in het functioneren van de diverse orgaansystemen, de stofwisseling van bijvoorbeeld de hormonen, of er allergieën en ontstekingen zijn, een zware metalen belasting en eventuele tekorten van essentiële voedingstoffen.

Naar aanleiding van het consult komt het regelmatig voor dat er aanvullend onderzoek nodig in de vorm van bloed-, urine, ontlasting- of speeksel. De kosten voor deze onderzoeken zijn niet inbegrepen en worden apart aan u gefactureerd door het laboratorium die het onderzoek uitvoert.

(De kosten voor laboratorium onderzoek worden meestal niet vergoedt door de zorgverzekering) 

U kunt daarnaast zelf laboratorium onderzoek meenemen wat niet ouder is dan 6 maanden, die relevant kunnen zijn in het onderzoeken van uw klacht. 

Wanneer alle informatie is verzameld ga ik op zoek naar de onderliggende oorzaak van uw klacht (en) en plan ik een consult in om mijn bevindingen met u te delen en om mijn advies voor verder onderzoek en behandeling met u te bespreken. 

Het eerste consult duurt gemiddeld 90 minuten en het vervolgconsult is 45 a 60 minuten.

Tussentijds kunt u (kosteloos) korte vragen stellen. Voor uitgebreidere vragen zal ik een apart consult inplannen (persoonlijk, telefonisch of online)

Hoe verloopt een behandeling?

De behandeling is altijd gebaseerd op feiten die verkregen worden door middel van laboratorium onderzoek. Dit kan zijn ontlasting, urine, speeksel of bloedonderzoek.

Tijdens de intake en na ontvangst van laboratoriumuitslagen  krijg ik een idee welke onderzoeken er verder relevant en nodig zijn om uw klacht(en) in kaart te brengen.

 

Pas als er duidelijkheid is verkregen over de oorzaak van uw klacht, door middel van van een van bovengenoemde onderzoeken, ga ik over op het maken van een behandelplan.

Het  lichaam geneest zichzelf wanneer de randvoorwaarden voor gezondheid zijn gecreëerd. De lever, nieren en lymfe moeten in staat zijn om hun functie goed uit te voeren en de darmen zijn daar uiteraard ook onderdeel van . Daarom is de start van de behandeling altijd het ondersteunen en behandelen van deze organen.

 

Daarna gaan we pas over op het behandelen en herstellen van andere klachten waarvoor u in eerste instantie bij mij kwam.

De behandeling bestaat  uit meerdere onderdelen waarin ik u gaandeweg zal begeleiden omdat ik niet met een protocol werk maar met een persoonlijk behandelplan. Dit plan ontstaat gaandeweg en is aangepast op de behoefte van het lichaam van de client.

Mijn motto is om een duurzame en effectieve behandeling in te zetten zodat er een structurele oplossing komt voor het probleem waar u misschien al jaren mee rondloopt.

Online consult

Indien u om welke reden dan ook niet naar de praktijk kunt komen is het mogelijk om via uw computer of laptop een consult te krijgen. 

 

U krijgt voorafgaand aan het consult een link van Zoom of Teams in de mail. Hiermee  kunt u dan inloggen. Het is heel simpel en alles wijst zich vanzelf maar mocht u hulp nodig hebben dan leid ik u hierdoor heen. 

Supplementen die u nodig hebt tijdens de behandeling en onderzoeksmateriaal wordt naar u toegestuurd.

Adres:

Super-Naturel

Praktijk voor Orthomoleculaire geneeswijze & 

Bioresonantie

Griendsestraat 14

2583 VK Den Haag

mariska@super-naturel.nl

06-45 81 69 84

mppcaiegfnneehgk.png